En hope resebloggtips från mig!

Mitt blogginslag ”Månadens blogg” är inom några dagar tillbaka efter sommaruppehållet. I väntan på det inlägget får ni här en hel hope andra bloggtips du kommer tacka mig för när du sitter med te- eller kaffekoppen under filten i soffan och vill njutläsa och titta på ögongodis. Håll tillgodo mina vänner!

Bortugal (bortugal.se)
Åsas Winalds blogg Bortugal valde jag ut som månadens blogg i april i år. Det är en av mina favvobloggar men en blandning av familjevardag, lite portugisisk historia, restips och fina bilder såklart. En opretentiös blogg om livet som utlandssvensk familj i Portugal and i like it!

Freedomtravel (freedomtravel.se)
Helena Bergström som bloggar på resebloggen Fredomtravel är just nu ute på en ett år lång husbilsturné i Europa tillsammans med sin man Peter. I skrivande stund är de i Kroatien och planerar att komma hem till sin husbåt i Stockholm i november efter att ha sett i princip hela Europas kust.

Katarina Wohlfahrt (katarinawohlfahrt.com)
Katarina bloggar på engelska och tar fantastiska bilder! Ett av mina favoritinlägg alla kategorier är hennes inlägg från Bergen i Norge. Ljuset, husen, gatorna, ajjl lövv itt! 

Oh darling, let´s be adventures (ohdarling.org)
Helena Gunnars, som är tjejjen som ligger bakom bloggen, är även hon en fantastisk fotograf. Jag är extra svag för naturbilder och Helenas inlägg om Öland är mina favoriter. 

Dryden -Traveler´s edition. (dryden.se)
Daniel Rydéns snygga blogg är full med fina bilder och inlägg om resor, träning, svenska fjällen och andra saker som dyker upp i hans liv. Som vanligt gillar jag naturbilderna extra mycket, kolla detta inlägget så förstår du.

Rosita reser (rositareser.se)
Rosita Lincoln är bloggare och författare till boken ”Resa med barn”. Hon har rest otroligt mycket med sina tre barn och kan sin sak. Klicka in och bli inspirerad!

Fantasiresor (fantasiresor.se)
Sofia Zetterqvist är copywritern som drömmer, fotar och skriver jättebra om resor. Ett av hennes inlägg som jag gillar extra handlar såklart om mina nya hemtrakter, kolla HÄR. 

Resfredag (resfredag.se)
Annika Myhre skriver mycket om att resa med barn och var senast i Borgå i Finland, jättefina inägg, jag gillar Finland! Du hittar inläggen HÄR. Snart åker hela familjen till Thailand för en andra longstay, jag följer med via bloggen!

Kvällsmys på Lanclins bloggredaktion i somras.

Detta inlägg är ett bidrag i Svenska resebloggars septemberutmaning. Vill du läsa flera av bloggarna som mer eller mindre deltagit i utmaningen har du hela listan här.
Towe – come fly with me 
Johanna – a Lady & a Tramp 
Kattas betraktelser 
Liniz – Resor, barn och livsstil
Livet från den ljusa sidan
Fab Fämme 
Katarina Wohlfart 
Fantasiresor 
Traveler´s edition – dryden.se 
Bara Brittiskt
Ohdarling 
Lena i Wales
Rosita reser  
http://friggolitenpk.blogg.se/
People in the street 
Hanna Amelie 
Semesterguru 
Travelmania 
Jennifer, bloggar utomlands om resor, kärlek & drömmar 
Marvelicious – Life Abroad
Visitors 
Liztigt – om Barcelona
Sanna Rosell 
Scottish Moments 
Alex i München
Paulina, Reseguiden 
akker.blogg.se 
Bortugal 
Veiken

8 kommentarer

  1. Tack för att man fick vara med på den fina listan, överst och allt! Jag ska också kolla om jag hittar någon ny att följa!

    1. Tack själva för utmaningen! Jag tar alltid ett litet skutt i min bloggutvecklingstrappa när jag blir tvingad att skriva varje dag, jättebra!

    1. Alla New York-nyfikna tycker jag absolut ska klicka sig in på din blogg! Jag följer dig via Bloglovin och går alltid in och läser när du publicerar något. Jag tänker fortfarande ibland på ditt inlägg om det där coola museet där man får gå in och se hur folk bodde på RIKTIGT i New York för typ 100 år sen, sååå spännande.

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: