Ett litet livstecken från Linnea.

Hej hallå allihopa! Jag lever och frodas men då livet är lite upp och ner och bakfram just nu haglar inte blogginläggen in här precis. Så kommer det att vara en stund nu men sen ska det reda till sig.

I skrivande stund sitter jag i vår älskade köksoffa i Rimforsa och skriver lite innan jag ska ta mig några smörgåsar och sen gå och lägga mig. Jag är alltså tillbaka i Sverige en runda och det har varit en lång dag för min lilla hjärna idag. Vad jag gjort och ska göra här den här gången tänkte jag berätta mer om senare i veckan. Typ i övermorgon. Välkommen tillbaka då!

5 kommentarer

    1. Ja det håller jag faktiskt med om 🙂 Jag väljer att se det positiva, vi kommer att bli omåttligt glada om det blir en sommar med åtminstone lite värme 😉

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: