Det blir en Fjällräven Foldsack no3, men vilken färg?

Efter några timmars googlande, funderande, letande, granskande och lite mer googlande har jag bestämt mig. Jag ska köpa en ny skolväska. Modellen jag har valt kommer från svenska Fjällräven. Där ska A4-block, lite böcker och andra pinaler få plats.

Jag går i skolan och läser tyska fyra dagar i veckan. Varje skoldag det senaste året har min tygkasse från WWF med tre sälar på hjälpt mig att transportera det jag behövt ha med mig dit. Den har varje dag snällt tagit hand om mina skolböcker, kollegieblock, det blåfluffiga pennfodralet och en banan. Nu börjar min fina WWF-kasse dock känna sig lite sliten och trött så den ska få gå i pension. Som ersättare hade jag tänkt rekrytera någon som håller bättre i längden. Efter de där timmarna med googlandet, funderandet, letandet och granskandet kom jag fram till att Fjällrävens väska Foldsack no3 kommer fylla tomrummet efter WWF-kassen finfint, förhoppningsvis. 

Fjällräven foldsack no3
Låt oss kalla färgerna grå, vinröd, grön, beige, orange och blå.

Men nu behöver jag hjälp som inte går att googla sig till. Vilken färg ska jag välja?
Får jag inte en enda hjälpande hand i detta svåra beslut måste jag lotta. Lottningar kan ju som bekant gå precis hur som helst och det vill jag ju inte, det kan sluta illa. Så snälla läsare, hjälp mig!

5 kommentarer

    1. Den jackan jag tror du tänker på är typ ”smutsgul” och inte jättematchande till den oreanga väskan även om det är roligt att vara lite färgsprakande 🙂

      1. Aha, jag minns fel. Då ska du kanske överväga den grå!? Om du inte vill ha gult & blått vill säga, eller sticka ut som färgklick. Grått passar till ALLT. Kram

    1. Det känns som att det står mellan den vinröda och den blåa 🙂 Ser kanske töntigt ut om jag har min gula jacka med en blå väska till (blågula svennen liksom)…

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: