VandringsVLOGG – följ med oss på vandring i alperna!

Idag får ni följa med oss när vi vandrar i bergen. Filmen är från förra helgen när vi vandrade i närheten av samhället Schliersee här i Bayern. Där hade våren inte riktigt hunnit smälta all vintersnö så det blev som det blev istället för som planerat. Som alltid när man har med barn och natur att göra så gäller det att vara flexibel, anpassningsbar och kunna tänka om när det inte blev som man tänkte från början. För bra blir det ju bara om man gör det bra, häng med!

18 kommentarer

 1. Jättejätteskoj! Kul med vlogg. Man är liksom med på ett annat sätt då. Killarna är duktiga som orkar gå uppför där det är brant, men det är jobbigt (ibland jobbigare) att gå nerför.
  Ha en fin helg! Kram

  1. Roligt att du gillade det 🙂 Min förhoppning var ju att få lite fina utsiktsbilder men nu fick ni följa med på små delar av det som vi upplevde i alla fall 🙂

 2. UNDERBARA filmen – jag gillar verkligen den tuffa vandringshunden som knallar på i snabb takt. Jag börjar mer och mer förstå vad du menade när du en gång skrev till mig att det är barn och hundar som gäller som vandringssällskap. Så mysigt! Ser fram emot fler Vloggisar =)

  1. Det är verkligen så, det där med att hundar och barn är de bästa vandringskompisarna 🙂 Hundar pratar inte så förtvivlat och barn håller en på jorden med sitt här-och-nu-tänk.

  1. Ja det är lite läskigt att visa upp sig så för sina bloggläsare, med röst, rufsigt hår och ett bombnedslag till hem, ha ha! Jag bjuder på det för jag vill gärna ge läsarna en annan upplevelse än ”bara” bilder när de kikar in här ibland. Roligt att du gillade det 🙂

 3. Vilken härlig film du tagit. Fina vyer ni får se, och vilka alerta killar. Den filmen tittar jag gärna på mer än en gång. Kram!

  1. Roligt att du gillade det 🙂 Lite läskigt att ”komma ut” med sin röst, jag är ju liksom van att gömma mig bakom bokstäver och foton 🙂
   Våra barn har blivit riktigt duktiga på att gå sen vi flyttade hit och gillar det verkligen 🙂

 4. Vad kul att du testat rörliga bilder! Vi ska nog också börja testa litegrann… får se. Jag gillade att det var många olika scener och det är roligt att man liksom får ”följa med”, det blir väldigt levande. Det känns ju som att ni är hur vana som helst vid filmandet 🙂 Sen får jag erkänna att jag tittade utan ljud, vilket jag nästan alltid när jag kollar på film på datorn… Det har kommit en ny trend när man visar texter på filmerna vilket passar mig som gillar att kolla utan ljud 😉

  1. På klipp som ligger på Facebook tittar jag också alltid utan ljud 🙂 Jag är inte så skränig av mig så jag försökte verkligen hålla en lugn och lågmäld ton (för både ljud och bild) i filmen så den skulle spegla en rättvis bild av verkligheten 🙂 Du missade inte så mycket när du tittade utan ljud, bara en liten jingel och när jag och barnen berättar vad vi gör 😉

  1. Tack Daniel 🙂 Rörligt material på bloggar piggar upp och ger den lite liv och rörelse. Det är även roligt att höra bloggarens röst och komma lite närmre dens verklighet. Din vinjett är så himla bra, ska klura ut en egen tror jag så det blir en snygg inramning!

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: