Ännu mer besök från Sverige!

Knappt hade mina mostrar lämnat Ingolstadt innan nästa svenskbesök knackade på dörren. Det var Helena och Peter som det senaste året har kört Europa runt med sin husbil Freedom. I måndags var de i Bayern!

Att driva en blogg handlar såklart mycket om att komma med kreativa ideér, skriva, fota, bildredigera och marknadsföra sin blogg. Men det handlar lika mycket om att lära känna andra bloggare med samma intressen. Ofta har man valt en eller några områden att skriva om i sin blogg och läser mycket som andra bloggare inom ungefär samma schanger skriver. Några av dessa lär man känna lite genom det vi skriver i både våra inlägg och kommenterar till varandra. Även de olika Facebookgrupperna för de olika områdena används flitigt av bloggare för att lära känna varandra, nätverka och få och ge tips och råd. Det heter ju sociala medier av en anledning.

Ett bloggpar jag lärt känna lite genom våra bloggar och nätverket Svenska Resebloggar är Helena och Peter på Freedomtravel.se. De har varit ute i Europa i snart ett år med sin husbil Freedom och bloggat längs med vägen om alla de ställen de besökt! Nu är de på sluttampen av sin resa och i måndags kikade de förbi här i Ingolstadt för lite lunch och lussebullsfika.

Det var första gången vi träffades och tiden vid vårt köksbord svischade förbi på några minuter kändes det som. Vi hade mycket att prata om och innan jag cyklade iväg på min upphämtningsturné på eftermiddagen sa vi att vi får ses i deras husbåt i Stockholm nästa gång. Då kan vi fortsätta prata resor, livet som svensk i världen och bloggande såklart!

Tack så jättemycket för besöket Helena och Peter!

Helena och Peter med husbilen Freedomtravel.
Helena och Peter utanför vårt hus här i Bayern.
Freedomtravelkarta
Här är en ritning på hur Helena och Peter hade kört när de varit ute i 10 månader. Nu har de alltså kommit upp till norra Europa, om de inte redan kommit ända till Sverige? Lånad från Freedomtravel.se

10 kommentarer

 1. TACK SÅ JÄTTEMYCKET för att vi fick komma förbi! 🙂 Väldigt roligt att träffas när man läst varandras bloggar ett tag! Nästa gång är du välkommen till båten!

 2. Vilket härligt möte!
  Vi är några bloggare i Norrbotten som har börjat nätverka och det är jättekul! Plus att en av mina bästa vänner Anna (New York my Bite) har jag lärt känna via bloggarna.

  1. Bloggar är som sagt så otroligt mycket mer än att fota och skriva inlägg! Jag saknar närheten till fler svenska bloggare just nu men mycket går ju att få via nätet. Dagen då jag kan vara med på fler träffar, events och annat kommer nog 🙂

 3. Så kul med bloggbesök av en till av mina favoritbloggar! Hur kommer det sig att ni flyttade utomland förresten?

  Om någon har vägarna förbi här så…nehepp…ingen liksom! Så blir det när man bor i världens avkrok som jag. 🙂

  1. Vi flyttade utomlands för att prova hr det var att bo utomlands 🙂 Daniel fick jobb och är tjänstledig från sin tjänst i Sverige just nu. Jag skulle otroligt gärna ha vägarna förbi New Zeeland! Jag har varit i Australien och skulle gärna åka tillbak dit och passa på att se New Zeeland på samma gång. Det måste väll finnas andra bloggande svenskar där? Wholemeal-gänget till exempel?

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: