Intensiv fixarperiod närmar sig slutet.

Just nu är vi inne i en intensiv fixarperiod. Bor man långt ifrån de man vill köpa julklappar till behövs det lite mer planering och logistiktaktiska samtal med berörda parter. Det gäller att vara ute i god tid och det brukar jag ändå vara men julkorten tex vill vi helst ska föreställa barnen som de såg ut i slutet på året. Där har vi, när jag tänker efter, redan hunnit göra flera undantag från de senaste åren så det får bli betoning på helst

Förutom att adventskalendrar, julkort och julklappar ska fixas fyller ett av våra barn år i slutet på November. När man som vi bor långt ifrån dem som vill ge födelsedagspresenter har många löst det genom att föra över en slant och gett oss i uppdrag att köpa något braigt. Jättebra tycker vi föräldrar eftersom vi vet ganska väl vad vederbörande vill ha, behöver och blir glad av att få och fattas det några Euro så lägger vi till det så att alla parter känner sig nöjda. Detta har inneburit att vi har haft en liten lista med presenter att komma på, köpa och slå in från snälla, fina släktingar som vill fira födelsedagsbarnet på distans. Angenämt problem om ni frågar mig. 

Förutom allt fixande med födelsedags och julpaket har det varit 50% på fotoböcker där vi brukar beställa. Denna omgången hann jag göra boken om 2009. Ca 450 bilder på ca 90 sidor tog låååång tid att välja ut och fixa ihop till en bok att titta i då och då hela livet. Vi beställer alltid 3 exemplar av varje årsbok så barnen får varsin sen och vi har kvar en. Den där fotoboken tog mycket av (den lilla) tiden jag brukar sitta vid Ipaden och knåpa på blogginlägg så snart är jag tillbaka med ett delinlägg om Kindergarten. 
Imorrn är det dock klackarna i taket för ett av våra barn och vi firar 6 år som föräldrar!

3 kommentarer

  1. Vilken tur att du har barn som hjälper till. Sirius ser ut att vara en hejare på att blåsa ballonger. Hoppas ni får en helt underbar dag imorgon. Kram till alla och en extrakram till födelsedagsbarnet. Farmor Eva.

  2. Hej. Hoppas att allt är bra med er. Ett jättestort GRATTIS till Atlas på hans födelsedag. Hälsa till Sirius också.
    Kram.? från Mona-Lisa & Björn

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: