Lanclins ”walk of fame” -Lucka 23

I dagens lucka, den näst sista, vill jag tacka alla bloggare som bidragit med recept, tips och bilder i denna julkalender. Det är jätteroligt att ni nappade på min lilla efterlysning på Better Bloggers Facebooksida den där kvällen i november. 

Detta är Lanclins första bloggjulkalender och den har varit ett både större, svårare och roligare projekt än jag trodde från början. Hade jag inte haft mina duktiga bloggkollegor som bidragit med sina fina, braiga och juliga tips och recept hade jag inte haft tid att skriva de luckor som handlat om våra svenska och tyska traditioner. Tack tack till er!

Imorrn är det självaste julafton och den allra sista luckan om svenska och tyska jultraditioner publiceras klockan 7.00. Innan dess får ni dagens med en liten ”walk of fame” med några av mina duktiga bloggkollegor från Better Bloggers! Se det som en hel hope bloggtips från mig att botanisera i nu under julen. Vassegoa!

Klicka på respektive bild för att besöka bloggarens egen blogg.
Sarah RundtMalin Eklund med bloggen Lite längre.SandrasMatkrypin

Presentationsbild av Stina

CeciliaCavegirl
CeciliaCavegirlKulturCramerPresentation av Sara och Vardagen.nuAngelicasvarld

Lanslins Julkalender.

1 kommentar

  1. Tack för dessa länkar! Det ska bli kul att kika in på de här bloggarna! Tack också för en superfin och bra julkalender. Jag tycker ju att det är kul med traditioners historia och sånt så jag har läst med intresse. När bär det av till Lissabon?

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: