Lanclin är med i Travelmarkets resebloggstävling!

Då och då dyker det upp bloggtävlingar för resebloggar. Just nu är det Travelmarket.se som utlyst en tävling för oss resebloggare och jag vill såklart vara med!

Eftersom att jag är med i bloggnätverket Svenska resebloggar, där många av oss svenskspråkiga resebloggar är med, råkar jag veta att det finns en hel drös med urfina resebloggar på svenska. Många av dem är galet välskrivna, innehåller otroligt vackra och välredigerade bilder och publicerar en ansenlig mängd informativa och inspirerande inlägg. Konkurrensen i denna tävling är därför väldigt tuff.

Vi har i princip resebloggat som utlandssvensk resefamilj i ett år bara och att hitta sin stil, sin speciella nisch, ambitionsnivås, strategi, nätverk att vara med i och kanaler att verka i tar lång tid. Men, eftersom jag tränar stenhårt på att tänka ”inte ska väll lilla jag…” så anmälde jag mig! Varför skulle inte mitt lilla hörn av resebloggsvärlden vara något att räkna med liksom?

Tycker du att min blogg inspirerar dig att resa till någon plats du inte tidigare sett eller gillar du att läsa om hur livet som utlandssvensk barnfamilj är? Då tycker jag såklart att du ska rösta på Lanclin i den här tävlingen! Så så, klicka på bilden här nedanför och gå in och rösta med dig.

deltagare i Travelmarkets resebloggstävling

Tack för att ni röstar på mig!
Hälsningar Linnea

2 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: