Mina tankar efter en helg tillsammans med 100 andra eldsjälar

Igår eftermiddag kom jag hem efter en helg i fina Bommersvik utanför Järna. Ska erkänna att jag va rätt mosig i hjärnan efter en helg fullproppad med fina upplevelser, energi och kärlek till naturen och friluftslivet vi lever i den. Men sååå värt det!

Våryran – en fortbildninghelg för barnledare i Friluftsfrämjandet

Våryran kallas den helg som ordnas var tredje år på våren för alla Friluftsfrämjandets barnledare. Det är en helg med workshops och aktiviteter från förmiddag till eftermiddag, alla på temat friluftsliv med barn. Ett helt fantastiskt evenemang som jag åkte på tillsammans med de andra i det utbildningsteam jag utbildar barnledare tillsammans med!

Lyckan att omges av toppkompetenta ledarkollegor

Ungefär så lyxigt och ärofyllt det känns att omges av superkompetenta bloggkollegor i Influencers of Sweden känns det att omges och umgås med superkompetenta ledarkollegor i Friluftsfrämjandet. I båda dessa ideella föreningar brinner vi som jetmotorer för det vi gör och är ibland overkligt bra på att skapa bra innehåll och verksamheter. Det är jag väldigt stolt över.

Att blåsa liv i sin eld då och då

Att umgås med alla dessa fina människor som brinner för friluftsliv med barn lika mycket som jag är som en dubbel balsamkur för själen. Dessa brinnande eldsjälar får en helg som denna min ibland falnande glöd att komma till liv och blossa upp igen. Det är alltid så himla häftigt att få känna.

Livet händer och går upp och ner, då är det fanken inte alltid lätt att göra space för tankar om kottlekar, luppövningar och spännande djurbajs. Men efter en sån här helg är man garanterat lite mer på banan igen och har kalibrerat sin inre kompass.

Några dagar för att landa

Jag kommer nu ta några dagar att smälta alla intryck, upplevelser och nya ideér jag fått de senaste dagarna. Som du förstår är jag otroligt nöjd med helgen och jag tänkte att jag senare i veckan ska berätta mer om vad jag var på för spännande workshops. Är du suga på att höra om Väsenvandring i skogen, bland tomtar, troll och älvor? Mindfulness och Yoga i naturen? eller några olika sätt att använda en så kallad Buff som tryckförband?

4 kommentarer

    1. Tack Emma! 😊 Att ge sig ut på äventyr då och då är såklart spännande och givande och jag tror att alla har sina egna äventyr runt knuten 😉

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: