Några dagar i Åre är snart slut

Idag säger jag hejdå till nyfunna vänner, sätter mig på tåget och åker hemåt efter fyra maxade dagar i Åre med ett gäng andra bloggare. Oj så bra jag har haft det!

Tacksamhet från topp till tå

Jag kommer sätta mig på tåget och tänka enormt många tacksamhetstankar. Det är tacksamhet över alla bra saker jag fått uppleva och lära mig här tillsammans med och av mina bloggkollegor. Dagarna har varit fullproppade med samtal, workshops och aktiviteter, inte bara i konferensrum utan även i skidbacken, i spabastun, vid middagsbordet och vid lobbyns långbord med eluttag.

Frågor som att hitta sin passion och niche, låta grundvärderingar synas och hålla fast vid dem, bygga sitt varumärke och personliga utmaningar är några av de väldigt givande diskussionerna som varit. Även mer tekniska frågor som sökmotoroptimering, ta bra foton och frågor om inkomster och ekonomi är några av alla de måååånga samtalsämnen som kommit upp. Det är ju sannerligen många frågor som en bloggare har på sitt bord då den utgör en hel redaktion, i en person.

Influencers of Sweden – vår branchorganisation

Jag har varit här i Åre med Influencers of Sweden, en branschorganisation för oss som är Influencers i sociala medier. Många av oss, typ alla, arbetar ensamma i våra företag och det är ofta just ensamt. Vi är även till stor del otroligt kreativa, fysiskt aktiva och frihetsälskande som personer som vill leva och arbeta på våra egna villkor. Jag är i högsta grad en av dem och tar med mig så många nya insikter, kunskaper och framfor allt nya vänskaper.

16 kommentarer

  1. Ja, det är bra med sådana här dedikerade dagar även om just jag och du inte pratade skitmycket. Jag blir också hög på upplevelser efter sånt här och det är alltid lite svårare att sätta sig på ”ordinarie” jobb efteråt. Precis som nu, när jag betar av inkorgen på jobbet. 🙂

    1. Tack själv för intressanta diskussioner! Alltid roligt att träffa någon som inte dör tråkdöden, måste ”gå på toa” eller somnar av samtal om bolån, sparande och investeringar 🙂

  2. Ja det är verkligen otroligt roligt! Vi är ju nästan alla ensamföretagare som arbetar till större delen själva. Så att plötsligt umgås med likasinnade kollegor dygnet runt är fantastiskt 🙂

    1. Ja det känns verklige som att jag har hittat min nische 🙂 Det känns stabilt och tryggt att nu veta vilka ramar jag ska hålla mina blogginlägg inom. Det gör det faktiskt lättare för mig när jag hjälpt mig själv genom att snäva in det 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: