QR-koder till Lanclins sångkort finns nu i materialbanken!

Det kom ett önskemål från er läsare. Det önskades QR-koder till de sångkort jag gjort. Jag älskar när ni läsare kommer med förslag, önskningar och idéer. Ibland är de svåra att uppfylla men den här gången gick jag igång på alla cylindrar!

Sociala medier är en förunderlig värld. Bakom varsin skärm möts likasinnade, inspirerar varandra, ger varandra idéer, ber om hjälp, ger hjälp och så vidare i oändlighet. Mitt senaste lilla projekt, QR-koder, är sprunget ur flera små trådar i detta förunderliga nät kallat internet.

Jag kastade mig över min mapp på datorn med alla sångkort jag gjort. Laddade upp dem ett och ett i min mediabank på WordPress och gjorde sedan koder av de adresserna som varje sångkort fick. Det här är inget ni behöver tänka på utan va mest för er som är nyfikna på hur det går till. För svårt är det inte men tid tar det, mycket tid. Kanske kommer det ett mer detaljerat inlägg om hur man gör om någon är nyfiken.

Idag tänkte jag mest bara tala om att ett dokument med ett gäng QR-koder finns att skriva ut från Lanclins materialbank. Vad dessa kvadrater med olika mönster i är får något och hur du kan använda dem kommer jag att återkomma till när jag hunnit göra några exempel att fota och beskriva. Men testa för all del att skriva ut dem redan nu, ladda ner en QR-scanningsapp på din smartphone eller läsplatta och provascanna några koder för att se vad som händer!

Du hittar QR-koderna i

Lanclins materialbank

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: