Snövandring med ett födelsedagsbarn

Idag firar jag att jag för åtta år sedan blev tvåbarnsförälder! Det firades med en liten vandring med barnet jag klämde ut för 8 år sedan och oj en så fin vandring vi fick!

Olika år – olika årstider

Samma datum förra året publicerade jag ett inlägg med några dagsfärska bilder. Inlägget heter Födelsedagsvandring med nya ryggsäcken och visar några bilder från där vi bodde i Bayern och hade vår. Inga mössor, jackor eller vinterkängor så långt ögat kunde nå. Härligt javisst, men snön vi har nu är hejans vacker den också, jag gillar kontrasterna!

Jag minns att det inte var särskilt varmt den här dagen förra året (i Bayern) men heller inte kallt så man behövde tjocka kläder. Våren hade helt klart kommit en bit på vägen. Det har den inte där vi bor nu, inte på långa vägar som ni kan se på de här bilderna från årets lilla födelsedagsvandring.

Än så länge gillar jag snön men om några veckor kommer jag nog ha lessnat på att och börjat längta efter takdropp och nyvakna myrstackar. Vi får se.

Vår fina lilla by – älskar horisonten av skog.
Det här året fick jag bära ryggsäcken som låg i förra årets födelsedagspaket.
Fy bubblan så skönt det var att komma ut!
Sol genom snöfluffig skog – vacker som bara den!
Födelsedagsbarnet Sirius – och hans mamma.
De allra sista smulorna av julens pepparkakor – ¼ skorsten och ett älghorn.
Å så lite varm choklad på det!
Hopp i snöfyllda diken kan man ägna sig åt om man känner att vandringsbenen behöver få ur sig mer energi.
Fick tyvärr ingen bild på barnet nere i snön men det var rejält djupt!
Lyllos mig som hade en 8-årig mästerfotograf med mig.
Min fina fina favvoskog.
Vandringsstavar kan användas till mycket – skriva i snön till exempel!
Min kloka, fina, kärleksfulla unge som nu är 8 år.

8 kommentarer

  1. Vilka fina vinterbilder och vilken fin födelsedagsvandring. Hade han med sig sin nya kikare ?
    Håller med, du är en lyllos som har en sån go 8-åring. Kram!

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: