Tjejkväll med havsutsikt på Ängsö.

Efter det väldigt trevliga friluftseventet med Kvinnliga äventyrare på Ängsö jag skrev om i häromdagen åkte några av oss vidare till en stuga på ön för att fortsätta det trevliga. Ingen av de andra tjejerna hade jag träffat innan men oj en så fin kväll vi fick!

Evigheters evigheter sen jag var med på tjejkväll.

Det här med att umgås på kvällstid i underställ, raggsockor och tjocktröjor efter en energikrävande dag utomhus är en underskattad umgängesform. Jag hade dessutom nästan hunnit glömma bort hur fantastiskt lätt och trevligt det är att umgås på sitt modersmål. Men som tur hade jag inte tappat takterna helt och kunde njuta in i det sista av det trevliga sällskapet och den otroligt vackra miljön vid havet.

Ett dygn med ett gäng pärlor.

Att de fem tjejerna som var med under kvällen visade sig vara ena riktiga pärlor gjorde saken än bättre. Det som från början var en övernattning för att slippa krångla sig ända till Rimforsa på kvällen blev en minnesvärd kväll med fina qvinns. Det eldades, grillades, åts, fotograferades, pratades, sjöngs och skrattades medan mitt hjärta blev varmare och varmare. En favorit i repris inom en överskådlig framtid står som ni förstår högt på min önskelista.

Tack fina Angeliqa, Boel, Ida och Rania för den übertrevliga kvällen vid havet, det var precis den sortens avkoppling jag behövde! 

6 kommentarer

    1. Ja det är alltid trevligt 🙂
      Vi bor i Bayern sen några år tillbaka men kommer att flytta tillbaka till Sverige i juni. Vi ville prova att bo utomlands och min man fick ett jobb här. Jag har också arbetat men fick lära mig tyska först för det kunde jag inte när vi kom hit 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: