Vykort från vår hustomte i Sverige.

En fin vän till mig agerar hustomte runt vårt hus i Sverige tills vi flyttar in i juni. Då och då skickar hon små vykort med uppdateringar om hur trädgården ser ut just nu och ett kom härom dagen!

På de förra vykorten syns en kal trädgård under ett tunt pudersnötäcke. På de senaste syns nu en spirande mossmatta och en massa underbara och färgglada krokusar. Tjoho så glad jag blev! Mitt trädgårdshjärta gör frivolter och jag vet inte hur jag ska tacka henne för den glädje hon skickar mig med hjälp av internet ner till Bayern.

Vi åker upp till Sverige i påsk, då ska det bli himlens spännande att gå runt i vår trädgård. Vad har kommit upp ur jorden som inte synts tidigare då vi köpte huset på vintern? hur faller solen in och vad vill vi röja bort? var kan vi bygga odlingsbänkar och var skulle kaninhagar få plats. Det där sista är Daniel extra angelägen om, tror jag.

Jag ska nog komma på något riktigt bra som tack till den bästa hustomten man kan tänka sig att få hjälp av. Hurra för moderna hustomtar med smartphone, internet och Messenger!

6 kommentarer

  1. Det blir ju jättespännande att utforska. Både trädgården och lite av omgivningen när det är vår.

    1. Ja det ska bli spännande att se vad mer som dyker upp lite här och var. Allt var ju helt fruset och lite snöigt när vi såg det 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: