Better Bloggers blir Influencers of Sweden!

inos_styrelse
Linda Hörnfeldt, Clara Lidström och Sara Rönne, Influencers of Swedens styrelse. Foto: Emily Dahl.

Våren 2015 då jag bestämde mig för att satsa på Lanclin, bygga upp ett varumärke från noll och jobba målmedvetet gick jag med i Better Bloggers, ett yrkesnätverk för bloggare. Mycket vatten har runnit under broarna sen dess och i veckan nåddes jag av den roliga nyheten att BB går in i en ny era. En era ledd av tre kraftfulla tjejjer!

Better Bloggers startades som ett yrkesnätverk för bloggare och har fungerat som en kunskapsbank och samlingsplats för svenskspråkiga bloggare runtom i världen. Så kommer det att fortsätta vara men hela organisationen har steppat upp, blivit en ekonomisk förening och samlar nu både bloggare, Youtubare, Instagrammare, Snapchattare osv. Samlingsnamnet för dessa är influencers och namnet på den nya organisationen är därför Influencers of Sweden!

Linda Hörnfeldt som är grundaren av alltihopa har redan varit en betydelsefull röst i debatten kring smygreklam i sociala medier och bloggares möjligheter att driva sina bloggar som företag. Hon har suttit med i morgonsoffor och medverkat i många tidningsartiklar om smygreklam, annonsmärkning och hur bland annat bloggare ska göra för att följa marknadsföringslagen. Hon har även lagt enormt mycket arbete på att skapa artiklar, guider, mallar och kurser som ska hjälpa oss bloggare att strukturera, planera, komma framåt och göra business i vårt bloggeri. Linda är även min personliga coach och det är jag väldigt tacksam och glad över!

Nu har alltså Better Bloggers blivit Influencers of Sweden, fått en styrelse, ny hemsida och en hel hope förvirrade medlemmar. Det är många nyheter i organisationen som många har frågar kring men jag är helt bombsäker på att Linda (Lalinda), Clara (UnderbaraClara) och Sara (Träningsglädje) kommer att styra denna ”fackförening” på ett utomordentligt sätt. När lugnet har lagt sig kring alla nyheter kommer vi tillsammans sikta vidare mot en professionell, rättvis och schyst bloggbransch, oj vad kul det ska bli!

2 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: