Snapshots och video från vår helg i pulkabacken.

Första helgen efter jullovet är förbi och oj vad vi behövde den. Vi har hållit oss hemma och i pulkabacken, det har räckt för att vi ska somna gott på kvällarna. Lite ny snö har fallit och det går faktiskt att säga att det är vinter hos oss.

Förutom att att såsa rund här hemma och åka i pulkabacken så har jag jobbat vidare på blogginläggen om min resa till Uganda. Det är en hel safariresa kvar att berätta om så jag har sannerligen att göra ett tag. Ett fantastiskt roligt arbete som jag ser fram emot.

Jag har även en hel del filmat material som jag ska försöka få ihop till en video. Det är dock väldans lätt att fastna i dagdrömmandets värld när man ska välja ut vilka bilder och filmklipp som ska få vara med. Det kommer att bli några riktigt fina inlägg kan jag nästan lova!

Men först några snapshots och en liten video från pulkabacken i helgen!

3 kommentarer

  1. Va´ härligt med så mycket snö! Här är det bara frost i dag. Vansbro-”mössan” hänger med ser jag. Kul! Jag har fått en ny. Perfekta grejer. Vad kallas de, om jag skulle fråga (eller söka) efter fler?
    Kram och god fortsättning på vardagsveckan

    1. Vi är flitiga användare av buffar, de är just nu toppen för att hålla undan långt hår och värma lagom mycket utan att göra huvudet svettigt 😊

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: