En sisådär vecka är slut – nu tar jag helg!

Bihåleinflammation, hackad blogg och allmänt strul har varit denna veckans tema på Lanclins bloggredaktion, men nu vänder det!

Bloggen hackad igen.

Att ”folk” tycker att det är så himla roligt att sabba lite för en hårt kämpande bloggare gör mig riktigt sur. Nu vet jag att det antagligen inte är en riktig person som manuellt gått in och fipplat lite utan en så kallad robot men ändå. Bort med tassarna från min blogg!

Jag orkar liksom inte riktigt hålla på med sånt här när jag har bihåleinflammation och är allmän lealös i hela kroppen. Min kapacitet räcker då bara till att fixa vardagen, jobba och för allt i världen INTE glömma att INTE böja mig fram. Jag var hemma förra veckan då jag var förkyld så nu är det bara den där sista slutklämmen med bihålorna kvar. Men …

… nu vänder det!

Bihålorna mår faktiskt betydligt bättre efter flera genomsköljningar med saltvatten och 57 sprayningar (typ) med nässpray varje dag. Blyhjälmen är borta och min kropp känns inte längre som en kokt spagetti efter minsta promenad.

Sen märkte jag till min stora lycka att det blivit otroligt mycket ljusare på morgnarna när vi går till bussen nu. Tjoho på den! Livet återvänder, fåglarna sjunger och det blir svettigt med vinterjacka på eftermiddagen.

För att krydda känslan av att våren ligger i startgroparna så är det snart Krapfentider här i Tyskland. Eller snart … jag råkade köpa några förra helgen redan och de var väldans goda, säsongens första! Krapfen är tysklands fastlagsbulle och semlor vet nästan ingen vad det är för något här så det blir det inga om vi inte bakar själva.

Trevlig helg önskar Linnea!

Bilden tog jag på jobbet igår och publicerade på Lanclins Instagram, du följer väll mig där? @lanclin heter jag för enkelhetens skull. 

2 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: