Jag skriver om att vandra med barn i alperna hos Discovering the planet.

Idag gästbloggar jag hos Daniela som driver resebloggen Discovering the planet. Mitt inlägg handlar om en av mina stora hjärtefrågor i livet, friluftsliv med barn! Just i detta gästinlägg ligger fokus på att vandra med barn i alperna. Klicka in och läs HÄR vettja!

Mitt gästinlägg ger er fem tips kring vad ni ska tänka lite extra på när ni vill vandra med barn här nere i alperna. Jag vill ge min bild av alperna som en bra plats för friluftsliv med barn. Har du frågor till mig efter att ha läst inlägget är du välkommen att maila mig eller ställa frågan i kommentarsfältet här.

Vi ses i alperna!

4 kommentarer

  1. Vad roligt att läsa Linnea! Själv har jag aldrig upptäckt vandrandet men det verkar ju onekligen fint! Och tänk, mina barn hade jag säkert varit tvungen att piska upp för vandringslederna så där förärvde jag sorgligt nog kroppslig dekans…

    1. Det braiga i alperna är ju att det finns leder som inte är jobbigare att gå än vanliga gångvägar, på riktigt alltså. I tex Schliersee som är en gulligt litet samhälle här nere finns en led runt deras sjö. Makalöst fin utsikt upp mot bergstopparna som omger sjön men man behöver inte ta ett enda kliv över havsnivå 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: