Ljuset är på väg tillbaka!

Sportlovet är över och idag är vardagen igång igen. Vi fick ett fint lov med mycket vinter och utetid tillsammans.

Nu jobbade jag de flesta av dagarna på lovet men bara korta dagar så det blev mycket tillsammanstid ändå. Det var fantastiskt roligt att kunna ägna sig åt snögrottebygge, pulkaåkning och kortvandringar i dagsljus, helt underbart!

När jag sen imorse körde till jobbet som ligget i en by utanför Linköping möttes jag av en ljuvlig soluppgång. Det va som att hela himlen ropade ”Gomorron Linnea!” och som flera gånger förut var jag tvungen att köra till sidan, fota och njuta lite. Och oj så jag njöt!

Det har blivit fler och fler av de där vackra soluppgångarna nu när vintern börjar släppa in mer ljus för att snart börja övergå i vår. Jag skickar ut många tacksamhetstankar varje gång och påminner mig om vilken fin plats jag bor på.

Vintern har varit fin i år och får gärna va kvar några veckor till innan snön smälter och krokusarna börjar kika upp. Eller vad tycker du?

2 kommentarer

    1. Jag tror allra södraste Sverige var först ut och sen Sthlm och sen övriga landet vad jag förstått. Kan kanske va skönt med lite lugn och tyst på jobbet 😉

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: