Välkommen hem till oss – nu flyttar vi!

Nu när vi ändå ska flytta snart så tänkte jag visa dig hur vi har bott under våra år i Bayern. Så mina damer och herrar, välkomna hem till oss!

Respekt till mäklarfotografer.

Igår skrev jag ju att vi hade fotograferat lågenheten åt vår hyresvärd som ska välja ut en ny familj som får flytta in efter oss när vi flyttar till Sverige i juni. Jag ångrar inte att jag tog på mig det men det var tusiken inte lätt att få till respresentabla bilder alltså. Hålla kameran rakt var tydligen svårare än jag trodde när man stod inklämd i ett hörn. Nu behövde vi inte lägga ner våra själar i varken styling eller fotograferingen då vi bara hyr men en undanplockning kostade vi på oss i alla fall.

Här har vi alltså bott i tre år snart och det känns lite sorgligt att säga hejdå till vår fina lägenhet. Vi är den första familjen som bor i den och jag tror att det hade varit svårt att hitta en bättre lägenhet för en betalbar hyra här i Ingolstadt. Vi har haft nära till Kindergarten, skolan, lekplatser, promenadvägar, en liten sjö och åkrar. Hyresvärden har varit toppen, barnen har kompisar på gatan och vi har en trädgård och stor uteplats. Nu hoppas vi att nästa familj kommer att trivas lika bra som vi har gjort!

Hur kan vi ha så många jackor?! Detta är bara en bråkdel av alla.
Våra förvaringslösningar är inte vackra men rymmer massor.
Väldigt litet men väldigt praktisk badrum.
Det rymmer både dusch och badkar!
Jag erkänner, här har vi plockat bort ett mindre berg med vandringsryggsäckar som låg på garderoben.
Sovrumsfönster precis vid portdörren har kanske inte varit jättekul men vi satte upp insynsskydd (som inte syns på bilden).
Det syns att det bor en svensk familj här.
10 min senare låg det Lego på golvet igen.
Lite ovant att inte sitta och äta i köket men vi vande oss.
Vårt älskade, lilla men otroligt praktiska kök.
Man kan knappt föreställa sig hur mycket det här lilla kökets skåp rymmer.

10 kommentarer

    1. Ja lägenheten är en riktig pärla! Det ska bli otroligt spännande att räkna ihop alla våra jackor när vi flyttat klart. Jag skojar inte om det slutar på ett hundratal fördelat på oss 4 i familjen *håller för ögonen och skäms*. Marimekkos Unikkoblommor gör mig också glad 🙂 Vi letar just nu efter en vaxduk i den grå varianten att variera med på bordet 🙂

  1. Jag lärde mig av en fotograf (som var och fotade mitt hus i Nöbbele inför försäljning) att de tar två bilder, en med ”vitt” fönster och en med alla inställningar inställda för att få med utsikten utanför. Sen lägger de ihop bilderna, så att både utsikten och lägenheten/huset kommer med på bilden i annonserna. Smart & fiffigt!!
    Det är helt otroligt att det nästan har gått 3 år sen ni for iväg!!!!
    Kram

  2. Du har tagit fina kort. Det blir nog snart en ny hyresgäst så fin som lägenheten är. Har du inte tagit kort på nedervåningen, den är ju också jättefin.

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: