Varför ska saker gå lätt när det kan krångla? 

Jag har ansett mig ha bra flyt i livet, nästan oförskämt bra flyt ibland. För några år sen kom jag dock på att jag faktiskt jobbar rätt hårt för det där ”flytet”. Varför välja att glida fram på en kall isbana när man kan välja en knagglig stig i en varm skog?

Att förstå det var ett viktigt steg mot börja ge mig själv cred för det grymt stora engagemang, tid och arbete jag lägger ner på vissa saker i livet. Jag har tyckt att jag har haft tur när det egentligen ligger mycket planering, nätverkande, strategi och ett visst mått av att hålla sig framme när chanser och möjligheter dyker upp. Okej, lite tur måste man ha också men det märkliga är att ju mer man anstränger sig och spelar sina kort rätt, ju mer ”tur” får man.

Eftersom att jag har varit engagerad i hundratals olika små och stora projekt genom åren har såklart några gått åt skogen. De som gått åt skogen minns jag dock lite vagt bara. Jag plockade nog ut det jag behövde lära mig av eländet och körde sen resten i min mentala dokumentförstörare. Annars hade jag nog inte orkat hitta på fler projekt.

Ett av alla mindre projekt är årets julkalender här på Laclin, den som ska publiceras på Youtube. Jag har stött på problem som jag inte vet hur jag ska lösa, ännu. Den kommer nämligen att bli svår att publicera varje morgonen då mitt Youtubekonto saknar funktionen att tidsinställa publiceringar. Tusen bajskorvar alltså!

Det verkar dessutom svårt att få reda på hur jag ska få dit den funktionen. Andra relativt lika nystartade Youtubekanaler, med lika få prenumeranter, ungefär lika många uppladdade klipp och så vidare, har den funktionen plötsligt dykt upp för. Vissa funktioner gör plattformarna så med nämligen, de kanaler som kommit upp till en viss nivå får fler funktioner att använda. Nu har den ungefär två veckor på sig att dyka upp, jag håller hoppet uppe och tummarna hårt.

Kanske någon av mina läsare kan det här med Youtube eller har en lösning på hur klippen som är luckorna 14-24 ska publiceras när jag är i Uganda?

PS: Bilden på den fantastiskt fina stigen med alla rötter är tagen i Tivedens nationalpark i Västergötland. 

4 kommentarer

    1. Nejdå, upp har jag inte gett 🙂 Jag har en lösning nu som jag tror ska funka men det blir inte riktigt som jag tänkt mig. Förhoppningsvis bra ändå 🙂

    1. Nja det tror jag inte hjälper men jag såg att ni (Peter?) följer Lanclin redan 🙂 Jag tror dock att jag har hittat en lösning som ska funka nu!

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: