Att blicka ut över havet och känna semesterkänslan

Den här veckan är det höstlov och Lanclins bloggredaktion har flyttats till Side i Turkiet. Ett riktigt bra beslut om du frågar mig!

Efterlängtad semester

Eftersom att vi inte har haft gemensam semester sedan i påskas är detta en hett efterlängtad semestervecka för alla inblandade. Jag njuter av varje minut tillsammans med mina fina och känner att medelhavet var precis vad jag behövde just nu. Det är sluttampen på turistsäsongen här i Side så vi behöver verkligen inte trängas eller stekas i vår egen svett heller, helt i linje med vad vi ville ha för semester!

Vi bara åkte ifrån allt

Semestern i påskas var när vi fortfarande bodde i Tyskland och var i Sverige för att ordna en massa inför flytten. Den här semestern är något helt annat, tack och lov. Den här gången åkte vi ifrån alla måsten, tvättberget och bröten i garaget som måste röjas i inför vintern då bilen vill stå där. Allt det där lämnade vi bakom oss då vi satte oss i bilen till Arlanda för att stiga på planet till Turkiet. Det lär ju inte rymma medan vi är borta så det löser sig nog, hoppas vi.

Mer om Side kommer

Då jag aldrig livebloggar från våra resor blir det inga direkta reseinlägg om Turkiet och Side denna veckan. Kanske dyker det upp ett eller annat litet inlägg med bilder här på Lanclin men det är främst Instagram jag använder om ni vill följa med på vår resa. Även på Instagram heter jag Lanclin. Vi ses där!

4 kommentarer

  1. Önskar er en riktigt trevlig och avkopplande semester! Hoppas förstås på ett litet inlägg med foton här på bloggen när du kommer tillbaka. Det är alltid så roligt att följa dig och din härliga familj genom dina blogginlägg.

    Ha det så bra!
    Birgitta

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: