Back in Bayern.

Jag flög ju som sagt upp till Sverige för att fixa lite saker i helgen. Allt gick bra och igår kväll landade jag i München igen. Godis för drygt 200 svenska kronor var med i lasten och mitt förråd av dubbelnougat är säkrat för en tid, oklart hur länge.

Idag startade vi upp veckan med besök hos logopeden, utvecklingssamtal både på Kindergarten och i skolan, några bussresor samt lite kompishäng på eftermiddagen. Medan jag låter pulsen gå ner lite efter den något intensiva veckostarten laddas alla bilder från helgen till datorn och jag klurar på vad de skulle kunna bli för inlägg av dem.

Jag har en hel hope inlägg som står i kö för att bli slutfixade och publicerade. Det är bland annat inlägg om ett vinterfint Gamla Linköping samt ett året-runt-loppis-tips i Västerås som kommer att blandas med inlägg från både Bayern, Lissabon och Island den närmsta tiden. Det blir alltså en blandning av gammalt och nytt, olika länder och olika ämnen och vinklar. Hoppas att det kommer att falla er i smaken.

Medan jag sorterar, väljer, redigerar och skriver bjuder jag på tre bilder ifrån helgen.

Gamla Linkoping
Fina och vackra Gamla Linköping, ett friluftsmuseum jag älskar.
Linnea bland tulpaner.
Vissa minglar på släktkalas jag försöker få till sefies bland tulpaner.
Porslinskannor
Välsorterade året-runt-loppisar med bra priser växer inte på träd men vi hittade en i Västerås!

4 kommentarer

  1. Att Linköping var så fint! Det ser väldigt exotiskt ut härifrån!
    Dubbelnougat är ju sjukt gott, och lakritsdumle…
    Ser fram emot fler intressanta inlägg!

  2. Lite synd att vi inte hann ses, men kanske tur för du hade nog fått stressa ihjäl dig… Men det kommer fler gånger! Du/ni är väldigt välkomna (i varje fall om vi inte är magsjuka, haha)!

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: