Idag tänder vi fjärde ljuset och ställer ut gröt till Tomten

Idag är det julafton och oj vad jag har längtat. Det är dags att tända årets sista adventsljus och koka gröt till Tomten.

En liten julhälsning

Detta blir inget storslaget inlägg om hur mycket jag gillar julen, vad vi har på vårt julbord, hur fin vår gran är eller hur mysigt det är att sitta vid brasan och dricka glögg. Nej, jag tror ni har fullt upp med er egen jul så jag ville bara passa på att skicka en julhälsning såhär på julafton till alla er som följt mig under året.

Bilder från en sagojul

Om du inte riktigt kommit i julstämning ännu bjuder jag här på några julbilder från ett av mina jobb, sagolika Friluftsmuseet Gamla Linköping. De är från julmarknaden där jag fick äran att både göra gröt och hämta kaffe till, och till och med jobba med … Tomten! Träffar du honom kan du ju fråga om kaffet jag gjorde var lagom starkt och gröten lagom varm.

Ha en riktig god jul!

Nu återstår bara några dagar av ett väldigt händelserikt år. Jag är väldigt nöjd med hur saker och ting utvecklade sig under 2017 och ser fram emot att se fler saker och planer falla på plats nästa år. Jag önskar dig nu en riktigt fin och fridfull jul och ett lyckosamt nytt år där dina drömmar och planer går din väg! Goooo juuuul!

2 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: