Första försöket till årets julkort.

Igår kände jag mig mycket bättre så på eftermiddagen övertalade jag de övriga i familjen att cykla ut i skogen. Min plan var att ta årets julkort.

Hur det gick? Nja, sådär. Min ”julkortsstudio” var inte riktigt lika fin som jag mindes den från när jag hittade den för någon vecka sen. Den var inte lika fluffig, mossig och mysig som den var sist av någon märklig anledning. När vi stod där så hade jag dessutom vips glömt hur jag fick fjärrutlösaren och kameran att kommunicera. Efter lite svordomar funkade det dock plötsligt.

Ja ja, nu har vi alla fall gjort ett försök att skapa någon slags julhälsning till våra nära och kära. Jag brukar alltid vara så himla nöjd med våra julkort så någon gång måste ju få vara det första misslyckandet, om den nu skulle råka bli så menar jag. Vi får ju faktiskt några julkort varje år som inte är så himla fina men någon har tänkt på oss, köpt ett kort, skrivit vår adress och vill önska oss en god jul, det är fint. Varför kan inte vi vara ett av de där ”inte så fina” julkorten som ändå är skickade med kärlek, i någon annans hög?

Nu tror jag ändå att vi ska få till något vettigt även i år men Photoshop kommer att få jobba lite och förresten, kan det bli ett fult julkort med fina familjen som motiv?

7 kommentarer

  1. hi hi…jo, det där känner man igen… 🙂 Då har du lyckats bra tidigare om detta är ditt första ”misslyckande”.. mottagarna blir säkert jätteglada ändå!

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: