Galonmadrass – det toksnabba åkdonet för snöbacken!

I helgen var vi i Västergötland och testade en av deras pulkabackar. Den var kanon, precis som de allra flesta andra snötäckta backar just nu!

Pulkabackar – the right place to be just nu

Det verkar inte finnas någon gräns för hur mycket eller hur många gånger våra barn kan åka nedför backar med vår toksnabba galonmadrass. Jag kan konsten att klä barn varmt så fryser gör de ju inte och därmed vill gå hem. Det brukar bli de vuxnas knorrande magar och känsla av att barnens blodsocker håller på att sjunka som avgör hemgångstid.

Årets testvinnare – i år igen

Förra året vid den här tiden publicerade jag ett inlägg där jag sammanställt + och – med olika åkdon för pulkabackar. Du hittar det HÄR om du är nyfiken och precis som förra året är galonmadrassen favoriten i vår familj. Den kan på rätt underlag bli toksnabb men är mjuk att sitta på och madrassen i sig orsakar inga skador om man krockar med något, som tex en snowracer kan göra. En riktig bra vinterleksak alltså.

Ni som följer mig på Insta Stories kunde i helgen se klipp från den västgötska backen. Idag hittar du klipp från vår backe här i Rimforsa. Vi kan inte få nog av galonmadrassåkning verkar det som, ha ha!

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: