Idag laddar jag för Skypemöte med mina Främjarkollegor.

Idag ska jag bänka mig vid datorn, klick igång Skype och vara med på en teamträff med mina kollegor i Friluftsfrämjandet i Sverige. Jag är rätt seg i knoppen efter en vecka där en förkylning legat och smyglurat på mig så vi får se hur det går.

Som jag skrivit en del om innan så ingår jag i ett av de utbildningsteam som utbildar barnledare för friluftsfrämjandets verksamhet i Sverige. Idag är det dags för teamträff i Linköping och jag är med på Skype, tjohoo!

Att vara kursledare och utbilda nya barnledare till Friluftsfrämjandets verksamhet är nog ett av de roligaste uppdrag jag har haft i en förening någon gång. Det var otroligt roligt och givande att hålla hundkurser för barn och ungdomar också så hunderiet och barnledarutbildningarna är mina favvosar hittills.

Att hålla kurser och utbildningar är min grej helt klart. Då känner jag att min insats på ett direkt och konkret sätt gör skillnad direkt, det betyder mycket för min motivation och glöd. Deltagarna blir glada över att få mer ”kött på benen” för att känna sig trygga i sitt uppdrag som barnledare samtidigt som fler barn nästan direkt får komma ut i naturen, win-win-win alltså.

Idag ska jag alltså ”träffa” de övriga i vår region som håller samma sorts utbildningar som jag gör. Det ska bli himlens kul trots att det alltid känns lite tråkigt att sitta bakom en skärm och se de andra sitta vid samma bord med sina tekoppar. Ja ja, man kan inte få allt i livet, inte just nu i alla fall.

3 kommentarer

  1. Jag avskyr Skype sen kille tvingades flytta till Norge och vi typ gjorde slut flera gånger via Skype av frustration haha 🙂

    Idag är det jultips för soffan på bloggen:)

    Ha en kanon vecka!

    LOVE Maria

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: