Kandidater till månadens podd efterlyses!

Efter ett jullovsuppehåll så är det snart dags att börja utse månadens blogg och podd igen. Men jag behöver hjälp!

Jag behöver främst hjälp med att hitta nya poddar att lyssna på och tipsa om. Jag har några kandidater på lut men jag vill ha fler tips. Tanken med att välja ut månadernas poddar är främst att ge er läsare tips på lyssningsvärda poddar och låta er glutta bakom kullisarna hos dem som producerar dem. Sådant tycker nämligen jag själv är roligt att läsa.

När jag utser månadens poddar vill jag gärna lyfta fram relativt små poddar för att fler ska hitta dem. Det är inte lätt att nå ut i bruset och bullret av giganterna och ofta finns inte en krona över till marknadsföring så jag drar gärna mitt lilla strå till stacken.

Men jag väljer för den sakens skull inte ut vad som helst till att bli månadens podd på Lanclin. Jag har en liten lista med kriterier och har du tips som stämmer in på dessa får du hemskt gärna skriva dem i kommentarsfältet!

  • Svenska. Podden ska vara på inspelad på svenska.
  • Ljudet. Den ska ha bra, rent ljud och inte vara inspelad på caféer eller liknande.
  • Ett tema. Hela podden ska gärna ha ett tema. Att resa-podden är ett perfekt exempel. Snickne-snack-poddar där det tramsas och fnissas mycket är kanske roliga för andra men inte för mig tyvärr. Jag gillar när poddpratarna är väl förberedda och har en återkommande struktur som ramar in avsnitten.
  • Intressant. Sist men inte minst, den ska såklart vara intressant att lyssna på. Vad som är intressant för mig är svårt att veta för dig så peppra på med tips så lyssnar och avgör jag själv.

Lämna dina poddtips i kommentarsfältet, då blir jag jätteglad!

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: