Min samlingssida med gratismaterial om djur och natur.

Efter att ha slagit besöksrekord när jag lagt ut mina tips på kottlekar, sångkort och uppdragsdikter så inser jag att suget är enormt efter den här typen av material. Er önskan är min lag!

Jag har därför skapar en sida här på Lanclin där material som skapas av mig eller hittas externt hamnar. Det kan komma att handla om fler sångkort, uppdragsdikter, pysseltips eller pedagogiskt material om djur och natur från mig eller organisationer som t.ex. Håll Sverige rent och Naturvårdsverket.

Jag har börjat att fylla på sidan och den kommer då och då att få nytt material är det tänkt. Har du önskemål kring något speciellt ämne du vill att jag skapar eller letar material om får du gärna höra av dig! Jag nås på linnea.edmark(a)hotmail.com.

Förutom i toppmenyn under friluftsliv och genvägen i högerkolumnen så hittar du sidan med gratismaterial om djur och natur HÄR.

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: