Nu går det att rösta på Lanclin!

Nu är röstningstiden startad för de bloggarna som är med i bloggtävlingen hos Bab.la! Vill du rösta på Lanclin kan du klicka dig till röstningssidan HÄR, på bilden här nedanför eller på bilden högst upp i högerkolumnen.

Nu när jag gick in och skulle kolla hur röstningen fungerade så märkte jag att man bara kan rösta på en blogg Tänk på det när du är inne på röstningssidan och innan du klickar! Jag menar du vill väll inte råka sumpa din chans att rösta på Lanclin?

IX16_voting_button

11 kommentarer

  1. Jag röstade från mobilen och tror att det gick fram? (Röstade i ett svagt ögonblick på mig själv från datorn häromdan, men det känns ju egentligen som att detta är mer för expatbloggar…)

    1. Hi hi, röstade också på min egen blogg när jag skulle se hur röstningen fungerade 🙂 Såg nu att det verkar gå att rösta 1 gång per dygn så det är bara att rösta på!

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: