Lanclin är nominerad i internationell bloggtävling.

Man kan tävla i det mesta. Skidåkning, korvätning, husbyggande, filmproduktion, kläddesign…och bloggande! Eftersom att jag inte kan så mycket om varken sport, film, kläder och helst inte äter korv håller jag mig till bloggtävlingarna. Det känns lugnast så.

Härom veckan fick jag ett mail om att någon, antagligen en av mina bloggläsare, har nominerat Lanclin i en internationell bloggtävling för expatbloggar. Alltså bloggar som skrivs av personer som tillfälligt eller under längre tid inte bor i sitt hemland, typ som jag och min familj. De deltagande bloggarna är skrivna på en mängd olika språk och skrivs från platser över hela jordklotet. Det ska bli väldigt spännande att se vilka alla andra hundratals bloggar är!

Enligt mailet från arrangörerna är syftet med tävligen att lyfta fram bloggar som handlar om livet utomlands så att vi alla kan dela erfarenheter och lära oss om platser långt bort tillsammans. En toppenidé enligt mig och helt i linje med mina intentioner med min blogg!

Informationen om tävlingen var lite knepig att få fram men jag hittade en notis om att det då var mer än 300 bloggar nominerade från hela världen. Jag hittade även tidigare års deltagarlistor. Efter några stickprovskontroller i listorna kände jag att min blogg Lanclin absolut platsade där. Jag tyckte till och med att den hade stått sig riktigt bra i konkurrensen om den varit med de åren.

Nu är det bara att vänta och se. Tydligen börjar någon slags röstning imorgon där man kan gå in och trösta på sin favorit. Jag återkommer när jag vet mer för ni tänker väll rösta på mig och Lanclin?

babla-logo

8 kommentarer

  1. Tack! Nu ligger det en bild du kan klicka på högst upp till höger 😉 Råka nu inte rösta på fel blogg för när jag klickade på Lanclins ruta gick det inte att klicka på fler sen 🙂

  1. Tack! Nu ligger det en bild du kan klicka på högst upp till höger 😉 Råka nu inte rösta på fel blogg för när jag klickade på Lanclins ruta gick det inte att klicka på fler sen 🙂

  1. Tack! Nu ligger det en bild du kan klicka på högst upp till höger 😉 Råka nu inte rösta på fel blogg för när jag klickade på Lanclins ruta gick det inte att klicka på fler sen 🙂

 1. Roligt för dig och alla dina (trogna) läsare av bloggen! Klart jag ska rösta på dig/din blogg. Du var väl nominerad i en annan tävling? Hur gick det?
  Kram

 2. Tack! Vill du rösta på Lanclin ligger det en bild du kan klicka på högst upp till höger 😉 Råka nu inte rösta på fel blogg för när jag klickade på Lanclins ruta gick det inte att klicka på fler sen 🙂
  Travelmarkets tävling är på finalstadiet och de flesta var finalbloggarna är resebloggskompisar till mig, jättekul! Du hittar finallistan här: http://www.travelmarket.se/cms.cfm?nPageNo=112180

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: