Och där stämplade jag ut och tog semester!

Kanske är det dumt att hypa sin egen semester inombords så in i bomben som jag gjort i år. Men va tusan, jag har verkligen längtat!

Igår gjorde jag (och mina barn) det sista arbetspasset inför sommarferien. Sen sa vi ”Auf Wiedersehen, Ciao, Tschüss, Schöne Ferien!” och cyklade hem i den dallrande 32° hettan. Oj oj oj så skönt, vilken känsla. När vi kom hem var det swisch av med de långa skogsbyxorna mot myggen och skutt i de tunna shortsen, ljuvligt!

Jag har aldrig i mitt liv haft såhär sen semester men med den värmen som är de flesta dagarna här nu känns sommaren som i sitt esse. Det känns lugnt med sen semester då faktiskt. Speciellt då jag vet av erfarenhet att det kan vara mellan 25 och 35 grader ända in i september, vilket det varit de senaste åren här.

Som pricken över iet, grädden på moset och löken på laxen så kommer Daniel hem imorrn också. Han brukar vilja rätta till dygnet lite i kroppen efter att ha varit på andra sidan jordklotet men sen är vi redo för lite strandhäng, utflykter, vandringar och sånt vi känner för. Jag tror att han är rätt sugen på att trycka in jeansen och kostymbyxorna längst in i garderoben och ”bo” i sina rutiga favvoshorts i några veckor framöver.

Bloggen kommer dock inte att ta semester, den rullar på som vanligt. Jag har till och med utökat lite genom att ha skickat ut Lanclins första nyhetsbrev i dagarna och igår skrev jag min första tweet på Twitter. Nyhetsbrevet ser jag framemot att skriva varje månad, det kändes lite som att skriva ett personligt brev till Lanclins följare vilket är tanken att det faktiskt ska vara. Det är till exempel där ni först kommer kunna läsa om stora förändringar, resplaner och lite bakom kulliserna på bloggredaktionen. Vill du stå med på listan över dem som får Lanclins nyhetsbrev anmäler du dig i rutan för det här till höger (eller längst ner om du läser mobilversionen).

Nähä ni kära läsare, nu ska jag ut och fånga dagen, semesterdagen!

14 kommentarer

  1. Grattis till semester o sommarvärmen säger pangisen i berlin i höstrusk o regn.. Men lär vara bra för hyn – fast det kommer lite för sent för min hy iaf

    1. Höstruskt och regn?! Nä nu skojar du… 🙂
      Såg du förresten att du har fått 11 frågor om att vara utlandssvensk av mig att svara på? 😉

    1. Ja det ska bli underbart! Nja, värme är okej om det går att gå undan och svalka sig då och då, annars får jag lätt lite småpanik 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: