Om mig i Sveriges största blogg om vandring – Vandringsbloggen!

Veckan börjar närma sig sitt slut och idag var det sista skoldagen innan det två veckor långa påsklovet börjar här i Bayern. Här är det långa lov på våren som gäller medan sommarlovet bara är en dryg månad. Snart är det två veckors pingstlov och sen får vi vänta ända till augusti på nästa ledighet.

Men nu är nu och sen är sen. Idag skriver Angeliqa på Vandringsbloggen om mig och vår flytt till Tyskland! Angeliqa har intervjuat mig och jag henne, det har varit jätteroligt. Vad jag intervjuade henne om får ni läsa om lite längre fram men vandring och resa är några ledtrådar. Tycker du att du känner igen Angeliqas namn och hennes blogg kan det vara för att jag valde ut Vandringsbloggen som månadens blogg i oktober förra året.

Är ni nyfikna på vad jag tyckte var svårt med att bryta upp från Sverige, om det blev som jag trodde och vad jag egentligen tycker om den Bayerska maten? Då ska du läsa Angeliqas intervju med mig som du hittar i dagens inlägg på Vandringsbloggen.

om-linnea-i-vandringsbloggen

Denna veckan har annars varit full av bockar i rutor på min att-göra-lista, snart är jag i hamn! Jag har bland annat skrivit en artikel till Magasinet SMUL (Svenska som modersmål utomlands). Den handlar om hur våra utlandssvenska barn kan träna sitt svenska språk med hjälp av att använda surfplattor. Jag återkommer när den är publicerad!

Några andra bockar på listan var att skriva ett gästinlägg till en annan reseblogg och prata lite på Skype med Emma som bloggar på Frilansäventyret om en artikel i en stor medlemstidning. Båda dessa punkter på listan kommer jag skriva mer om när det är dags, det var väldigt inspirerande faktiskt!

Trevlig helg alla bloggläsare!
I helgen ska det vara sol i alperna, vem vill följa med?

7 kommentarer

  1. Vad kul! Och vad mycket du har på gång! 🙂 Här är väl också en del på gång och som vanligt försöker vi kombinera blogg och jobb, med en del stress som följd 😉 Trevlig helg!

    1. Ja det är en hel del små projekt på gång 🙂
      Som jag skrivit till er tidigare, försök hitta en nivå som ni orkar hålla i längden :/ Knepigt som tusan när bloggeriet är så galet roligt 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: