Tävla med Lanclin och Karamellbudet!

Vill du överraska någon du tycker om? Nu har du chansen att vinna en godisstrut att skicka till någon du tycker om och vill överraska med lite karameller!

Känner du någon i Sverige du vill peppa, muntra upp eller bara skicka en liten present till? Då ska du vara med och tävla om en av de fem godisstrutarna från Karamellbudet! Bor du i Sverige och den där personen du vill peppa, muntra upp eller ge en present till är du själv går det såklart bra det också.

bloggtävling1

Det är plättlätt att vara med och tävla om en av de fem godisstrutarna i potten, gör såhär;
Svara på frågan; Vilket djur finns med i Bayerns vapen?
Maila ditt svar senast klockan 22.00 den 13 oktober. Skriv gärna någon rad om vem du skulle skicka karamellstruten till om du vinner. Maila till: linnea.edmark(a)hotmail.com

Vinnarna i tävlingen är:
Kylie Larsson
Mona-Lisa Wretman
Maria Norrgård
Emma Axelsen
Victoria Ahlström
GRATTIS!
 Maila mig följande uppgifter: Vem ni vill skicka godsstruten till och till vilken adress! Vill ni skicka med ett meddelande skriver ni det i mailet också.

I tävlingen finns 5 karamellstrutar att tävla om. Har fler än 5 tävlande mailat in rätt svar vid tävlingens slut slumpas 5 vinnare av de som har mailat in rätt svar på tävlingsfrågan. Tävlingen pågår till och med den 13 oktober, klockan 22.00. Vinnaren presenteras i DETTA inlägg några dagar efter tävlingen har avslutas. Jag skickar alltså inte ut några vinnarmail till respektive vinnare. Står du med som vinnare mailar du mig.

3 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: