Minnen av varmt medelhav, solvarm strand och snäckletning

Idag drömmer jag mig tillbaka till vår novembervecka i Turkiet då vi kände solen mot kinderna och sanden mellan tårna. Vabruari har nått vårt hem!

Minnet av värme och sand

Det är vinter och vabruari i Sverige, nästa vecka är det sportlov här i Östergötland. Idag är jag hemma med ett sjukt barn och känner mig i ärlighetens namn inte helt kry jag heller. Länge trodde jag vi skulle klara att stå emot de där bacillerna men det verkar som de nu är på väg att invadera vårt hem. Suck.

Då känns det bra att ha härliga bilder från bättre tider att plocka fram för att glömma snor, feber och allmänt uschligt mående en stund! Så varsågoda, idag bjuder jag på varmt medelhav, solvarm sand, snäckletning och läsning i solstol, håll till godo.

6 kommentarer

    1. Tack Mona-Lisa! Tyvärr sprider sig förkylningen mer och mer nu. Men det är bara att ligga still och vänta på att det ska gå över 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: