Vill du ha nyhetsbrev från Lanclin?

Idag gick halva familjen Edmark på sommarlov, äntligen! Nästa vecka jobbar vi föräldrar lite här och där i världen men SEN, då är det semester på riktigt! Det firade jag lite i förskott med att förbereda Lanclins första nyhetsbrev, tjohoo!

Med start i början på augusti kommer Lanclins följare att kunna få nyhetsbrev en gång i månaden. Där kommer tillbakablickar från den gångna månadens spännandeheter att blandas med framåtblickar inför kommande. Vill du ha Lanclins nyhetsbrev och få koll på vad vi har för små och stora äventyr på gång kan du anmäla dig i rutan för det i högerkolumnen (som ligger längst ner om du läser i mobilen).

Observera! När du skrivit in din mailadress och skickat iväg den ska du få ett mail där du bekräftar att du vill ha nyhetsbrevet. Det är för att ingen ska kunna anmäla dig till något du inte vill ha. Hittar du inget sånt mail i inkorgen kolla i mappen för skräppost, ibland fastnar sådana bekräftelsemail i det ”filtret”.

PS: Just nu ser den där rutan för anmälan till nyhetsbrevet lite spartansk ut, det är ett litet semesterprojekt att fixa till den. Den ska dock funka utmärkt för er som vill anmäla er redan nu såklart!

Trevlig helg önskas Lanclins alla läsare!

 

4 kommentarer

    1. Tack Helena! Vi sprider ut oss på varsin sida jordklotet en sista gång innan semestern, sen jälar ska vi va ledia!!
      Roligt att du vill ha Lanclins nyhetsbrev 🙂 Glöm inte bekräftelsemailet bara, det verkar som att några missat det 😉

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: