Att resa till Island med barn.

För några år sedan reste vi till sagoön Island med våra barn och deras mormor. Island står lite otippat högt på ett av våra barns önskelista över resor så vem vet, kanske åker vi tillbaka till Island, inte mig emot i så fall.

Många vill resa till Island med barn.

Många bloggbesökare har klickat sig in på någon av Lanclins inlägg om Island efter att ha sökt på ”Island med barn” och liknande det senaste året. Det verkar alltså vara en hel del som är nyfikna på hur det funkar att resa till Island med barn vilket såklart funkade finfint! I de tre inläggen jag tipsar om här nedanför skriver jag mer om hur vi la upp vår resa, tips och lite annat bra-att-veta. Klicka på de blå rubrikerna för att komma till inläggen!

Vattenfallet Gullfoss

Vattenfallet Gullfoss är ett enormt vattenfall och var en mäktig upplevelse för hela familjen. Mullrande vatten som faller och tumlar runt, imponerande höjder och isländsk natur i ett nötskal.

Geysrarna Strokkur och Geysir. 

Det här var nog min favorit under vår resa på Island. Så himla coolt med naturliga fontäner av nästan kokhett vatten rakt upp i luften. Naturens krafter är fascinerande.

Blå Lagunen

I den Blå Lagunen roade vi oss med att träna på kullerbyttor i vattnet och stå på händerna på botten. Vi gjorde varsin lerinpackning som gjorde oss vackra än i dag, eller hur?

Andra inlägg om Island.

Förutom de inläggen jag skrivit om att resa till Island med barn så har jag några till i arkivet. Ett om de otroligt vackra fasadkonstverken runtomkring i Reykjavik, ett om när vi red islandshäst och ett boktips.

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: