Jag reser till Sverige för att utbilda Mulleledare!

Igår skickade jag ut månadens nyhetsbrev som en oktoberhälsning. Där sammanfattar jag några av den senaste månadens händelser på bloggen och skulle ha berättat lite om de kommande veckornas små äventyr.

Får du inte redan Lanclins nyhetsbrev och vill ha det så kan du anmäla din adress i rutan för det här bredvid (eller under om du läser på mobilen). I varje månadshälsning sammanfattas den senaste bloggmånadens händelser och meningen är att jag ska även ska berätta lite vad som den närmsta tiden komma skall. Det glömde jag igår.

Jag vill därför komplettera gårdagens nyhetsbrev med att berätta att jag på torsdag flyger till Sverige för att hålla en barnledautbildning för Friluftsfrämjandet. Jag är så himlans pepp, en hel helg med folk med samma intresse som jag, friluftsliv med barn! Att sen får dela med sig av mina erfarenheter och kunskaper om att vara ute med barn i naturen är bland det roligaste jag vet. Jag längtar verkligen.

För en tid sedan fick jag en hint på Instagram om att en av mina följare funderade på att gå just den utbildningen jag och min kollega ska hålla i Växjö. Ska du som läser nu gå utbildningen för att bli Knopp-, Knytte- eller Mulleledare i Växjö i helgen får du gärna hojta till.

4 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: