10 bloggar jag ser framemot att läsa ikapp.

Medan Lanclins bloggredaktion just nu jobbar lite saktare än vanligt fortsätter mina favvobloggar att publicera fina inlägg. Snart går jag på helfart igen och har då en maffig lista med olästa inlägg att sätta ögonen i, underbart.

Bloggeriet får som sagt just nu stå tillbaka lite för utflykter, trädgårdshäng, kvällspromenader och annat semestrigt och min lista med olästa inlägg hos andra bloggare växer raskt. Tänk, snart får jag dyka ner i ett helt hav av kreativa texter, foton och filmer som ligger och väntar på mig där ute i cyberspace!

Jag följer över hundra bloggar men har tyvärr inte tid att läsa alla inlägg som publiceras på dem. Några bloggar brukar jag dock läsa oftare än andra och i dag får ni en lista på 10 av dem jag ser allra mest framemot att läsa ikapp. Kanske hittar du en ny blogg att följa i min lista?

Lugn och fin. 

Vandringsbloggen

Gott för själen. 

Bortugal

Tidstjuven

Teknifik

Från Sthlm till vägens slut. 

Bossbloggen 

Åmålsfamiljen

Psst! Om en vecka kommer nästa månadsmail från Lanclin. Vill du ha det ska du skriva in din mailadress i rutan för det här bredvid eller nedanför.

17 kommentarer

 1. Jag följer över 50 bloggar, jag har inte räknat dem alla nu på ett tag. Och som du skriver, man orkar inte läsa alla varje dag.
  Här kommer i alla fall en varm sensommarkram från mig!

  1. Jag har faktiskt inte heller räknat på ett tag men 100 är nog faktiskt i underkant när jag tänker efter 🙂 Jag ögnar igenom flödet och har någotsånär koll på vad som är aktuellt på alla bloggar jag följer men att läsa alla varje dag går ju inte 🙂

 2. Skönt med ledighet! Det har varit lite halvfart här också angående bloggande och bloggläsande. Jag håller med: Så mycket det finns att läsa ifatt. Tack för bloggtips! Hittade nu några nya.

  Jag ska fylla i mejladress för nyhetsbrevet också. Jag trodde jag redan anmält mig via FB. 😉

  PS. Radera förra kommentaren som jag råkade posta för tidigt! 😉

  1. Ja jösses så skönt det är 🙂 Jag trodde först inte att jag ville sakta ner bloggfarten en period nu i augusti men det var precis vad jag behövde. Idéerna inför hösten kom som ett brev på posten efter några dagar 😉

 3. Teknifik och Lugn och fin följer jag också 🙂 Det har varit lugnare på bloggfronten för mig också, men bara när det kommer till uppdatering på min egen. Dock har jag läst mycket under sommaren hos de bloggar som ändå lyckas hålla en god uppdatering på sin blogg 🙂
  Jag börjar en fräsch start nu med en pytteliten förändring som gör att inspirationen ökat och fått mig på banan igen.

  http://adeliciousmoments.com

  1. Jag har lite koll på vad som hänt hos de bloggar jag följer tack vare bloglovin och de som som har FB-sidor till sina bloggar. Jag har dock klickat mig in på ytterst få av dem och det ska bli så roligt att få läsa ikapp lite snart 🙂 Roligt att du fått ny inspiration, är det namnet på din blogg som är nytt? 🙂

 4. Över hundra bloggar? Då förstår jag att du halkar efter ibland. Då vet jag varför du inte grattat Bortugal på fölsedan! 🙂 Ha en fortsatt härlig semester!

  1. Jo det har blivit några stycken man samlat på sig som man är nyfiken på hur det går för 😉 Föllseda?! Nu ska jag genast klicka mig bort till Bortugal och gratulera! 🙂

 5. Jag följer bloggar som oftast gör sådant jag är intresserad av, tar vackra bilder och skriver om Sveriges natur (för jag saknar den ibland), skriver om ens liv i ett annat land som du, eftersom jag själv bor i ett annat land. Jag följer många andra svenskar som bor i USA, blir lätt så då man själv gör det. Många av bloggarna jag läser följer jag via bloglovin, och då är det så enkelt att scrolla igenom och hitta inlägg som lockar mig. Då är ju första bilden och den första biten av ens text viktig för att locka ens intresse.

  Något som gör mig totalt avslagen är folk som bloggar och aldrig svarar på kommentarer man ger. Jag kan förstå de som får över 20-30 kommentarer, att de tar tid att kolla igenom och man helt enkelt inte har tid eller kapacitet att svara, men känner mig blåst då man blir ignorerad.

  1. Jag följer bloggar inom en rad olika ämnen, alltifrån resor, utlandssvenskar, trädgård, hästar, ekologiskt och hållbar vardag, friluftsliv med mera. Alla de jag följer som har Bloglovin tror jag att jag följer där, det är det absolut smidigaste sättet jag hittat 🙂 En hel del finns dock inte med där och då har jag dem som bokmärke på datorn bara.
   Jag håller med dig om att få svar på kommentarer är viktigt, det känns trevligt att få svar när man tar sig tid att skicka en liten hälsning 🙂 Jag hoppas verkligen att jag kommer att kunna fortsätta att göra det och att jag inte missar någon redan nu då och då 🙁

 6. Oj, jag kan inte ens räkna hur många bloggar jag följer, haha… men trots det så hittade jag några nya här att kolla in. Tack för det! Jag följer alla bloggar via Bloglovin och öppnar inte alla inlägg utan bara de som ser intressanta ut …. men det blir ju iofs rätt många ändå 😉

  1. Jag misstänker att du är den jag känns som följer flest bloggar faktiskt 😉 Jag kör också med Bloglovin men en del jag följer finns inte med där så jag kör en hel del traditionella bokmärken på datorn också 🙂

 7. Men gulle dig! Tack för länkningen! Vad glad jag blir. Att följa 100 bloggar måste ta massor med tid, även om man inte läser precis allt. Imponerande! Och inspirerande förmodar jag.

  Ha en fortsatt härlig semester!

  Kram Lena

  1. Varsågod Lena! Jag är snart tillbaka på fullfart och klickar mig in hos dig för att börja läsa ikapp och börja kommentera igen 🙂

 8. Jisses, jag har ingen koll på hur många jag följer. Vissa tittar jag oftare in, andra mest på slentria.. 🙂 Men tack för tips, gillar att få ny inspo!

  1. Jag hade faktiskt inte stenkoll på hur många jag följer så jag snabbkikare på Bloglovin och där har jag 157 stycken så det var visst några fler än 100 😉 Då är inte de jag har som vanliga bokmärken medräknade… Jag blev förvånad när jag såg siffran och tackolov så publicerar inte alla dessa bloggar inlägg varje dag, vissa så sällan som någon eller några gånger i månaden.

 9. Men hur håller ni reda på alla? Det känns som att alla har uppstyrda system utom jag. Jag vill lägga in alla bloggar jag vill följa, jag vill få upp alla deras inlägg, jag vill kunna swipa bort det som inte är intressat och jag vill lätt kunna kommentera direkt i inlägget och jag vill ha något som håller sig online/synkat mellan mobil och dator. Finns det?

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: