Tillbaka från min utflykt till Sverige.

Igår kom jag hem från min lilla äventyrsutflykt till Sverige. Jag är typ fortfarande helt matt efter helgen så några maffiga inlägg med en massa bilder får vänta några dagar. Men den som väntar, …

…väntar på något gott för oj så många trevliga saker jag har att visa och skriva om. Jag har vandrat runt i två städer, ridit islandshäst i skogen, suttit på en brygga vid havet, ätit galet god mat, sovit på en ljuvligt skön soffa, träffat många fina människor och fått känna på svenskt sommarväder. Vad det där sista innebär behöver jag nog inte säga så mycket om men strålande sol och regn var några ingredienser.

I väntan på att jag ska sortera upp, välja ut och redigera alla bilder som jag vill visa får ni här några smakprov. Den som känner igen sig räcker upp en hand!

tillbaka-norrtalje

tillbaka-soder

16 kommentarer

  1. Åh vad härligt med Sverige och Stockholm! Har inte varit där sedan April 2013. Kanske nästa år 🙂 Väntar med spänning på din bildbomb.

    1. Helt ärligt så minns jag inte när jag besökte Stockholm sist och inte bara var på genomresa på väg till Finlandsbåten. Jo! det var ju faktiskt i februari förresten så det var ju inte så himlans länge sen 🙂 Men det är ju inte så ofta det händer faktiskt trots att jag bodde i Sverige fram till för bara två år sen 🙂 Du har ju lite längre…

  2. Det låter som en mysig Sverigetur! Jag ser fram emot att höra mer 🙂 Tyvärr hann vi ju inte ses (den här gången heller), men det blir säkert fler tillfällen! Vi var ute i skärgården hela helgen med anledning av Peters brorsdotters bröllop 😉

    1. Ja jag tog en tur till Norrtälje och hälsade på moster K när det körde ihop sig för min bloggkompis. Jag kände nästan inte alls igen mig från när vi var där när jag var yngre. Jag minns det nästan som Ga Linköping men det var ju Norrtäljes riktiga stadskärna 🙂 Jag minns också att det brukade vara sol och varmt, nu regnade det 🙂

    1. Tack! 🙂 Det kommer alldeles snart en hel drös med bilder från Söders höjder i Stockholm. Fina trähus, kullerstensgränder och prunkande små trädgårdar, så himla fint! 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: