Jag är så himla bra på att ha semester!

Med ett förflutet som ungefär världssämst på att ha semester (riktig semester) känner jag i år att jag har bättrat på mina semesterskills lite. Idag får ni en liten lista med exempel på bevis.

  1. Jag (och Daniel) har sovmorgon till 8, ligger kvar i sängen och scrollar morgonens flöde i sociala medier, gårdagens bloggstatistik, morgonens fotbollsnyheter och dagens väder.
  2. Jag (hela familjen) har ätit äppelpaj med löjligt mycket vaniljsås till kvällsmat en dag.
  3. Vi går kvällspromenader som hela familjen följer med på varje kväll.
  4. Jag har sorterat, röjt och organiserat våra pyssel- och spelskåp.
  5. Jag har rotat reda på alla mina inredning- och trädgårdstidningar och sorterat dem efter säsong i tidskriftssamlare.
  6. Jag har sprättat upp och fållat hål i de påslakan som saknade det så att vi enklare kan sticka in händerna och få in täcket när man bäddar rent. Ett mindre irritationsmoment i vardagen, check!
  7. Jag har lagat en hängare på en handduk som hängt på vårt soffryggstöd sen i julas i väntan på åtgärd.
  8. Jag har bokat flyg och hotell till min Ugandaresa i december!

Ni som följer mig och min familj här på bloggen, på Instagram och Facebook vet ju att detta inte är det enda som jag hittills sysslat med på semestern. Kanske kvalar saker som vandringen i Garmisch-Partenkrichen in men nu valde jag de små sakerna i vardagen som gör att ens ledighet känns sådär extra ledig. Jag dessutom bara valt saker till listan som jag helt frivilligt tagit mig för utan minsta lilla tvång från något håll. Det är semester det.

Med det sagt så har jag medan ni läser detta flugit upp till Sverige och hunnit vara där några dagar för lite ”action”, mer om det framöver.

semester-kvallspromenad-cyklar
På kvällspromenad med gänget.

6 kommentarer

    1. Ja det känns riktigt dumt att slänga en handduk som är pyttelite trasig för att det inte går att hänga upp den och att skänka den till typ Röda Korset är ju lite sniket 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: