Lanclins mest lästa inlägg i januari 2016.

Idag vänder vi kalenderblad och välkomnar februari, månaden som bjuder på alla hjärtansdag och en extradag nu när det är skottår! I mitt nya, superstrukturerade arbete med Lanclin ingår det att titta tillbaka och utvärdera regelbundet.

Jag har tittat lite på vilka inlägg som fick flest besök under januari och sammanställt dem i en liten januaritopplista till er. Kanske missade du något av de populäraste inläggen? Då får du en ny chans, här kommer topp-5-listan över de mest lästa inläggen på Lanclin i januari!

1. Att uppfostra världsmedborgare.

Mitt inlägg om hur jag tänker kring att uppfostra våra barn till att inte vara rädda eller oroliga för sånt de inte är bekanta med blev det allra mest lästa under januari. Ett väldigt personligt inlägg som var lite läskigt att publicera. Inte för att det innehöll märkliga åsikter jag är osäker på om jag står för utan helt tvärtom, något jag verkligen har en personlig och starkt känsla kring.

2. Saltgruvan i Hallein utanför Salzburg.

Trots att det skrevs i maj förra året får inlägget om vårt besök i saltgruvan utanför Salzburg besök varje dag. Gissningsvis är det personer som är nyfikna på gruvan och förhoppningsvis hittar de vad de söker och åker dit!

3. Resor vi gjorde under 2015.

Sverige, Kroatien och alperna är några av ställena vi besökte förra året. 2015 var ett bra resår för oss och inlägget handlar om varthän alla våra resor gick.

4. Hejdå min gamle vän.

Detta är ett hejdå-inlägg till min trogne kamera som följt med oss under 7 år. Den är nu avtackad och en nyanställning på bloggredaktionen har skett. Under februari kommer jag att presentera min nya medarbetare, en Canon 750D.

5. Resplaner för 2016.

Många var nyfikna på vilka reseplaner vi har för 2016, ett reseår som vi tror blir lika bra som 2015. Kan liksom Uganda och Zanzibar bli fel?

vinter-i-zucheringskogen
Några vintriga inlägg blev det tyvärr inte under januari då detta är en av de få vinterbilder som blev medan snön låg.

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: