Vlogg: Vår vandring i Garmisch-Partenkirchen.

Förutom att fota en del så filmade jag lite när vi var i Garmisch i måndags. Det blev en videoblogg av det hela och resultatet får ni här!

Att filma och trixa med kameran medan (frilufts)livet rullar på helt hänsynslöst mot mina stapplande nybörjarsteg är en utmaning. Jag säger som min bloggkollega Angeliqa på Vandringsbloggen när vi pratande om att vlogga, ”I´m learning in public.” Jag väljer därför att ta med klippet då jag glömde stänga av kameran och filmade min egen skugga, lite grus och gräs en stund till exempel. Jag kallar det ”personlig touch” eller ”nybörjarcharm”.

Jag valde även att ta med när våra barn pratar tyska i några sekunder eftersom att jag vet att många är nyfikna på hur det låter. Däremot klippte jag bort när ett av dem berättar på tyska för den höjdrädda damen i samma linbanekorg att vi ramlar ner jättefort om vi kraschar. Livet rullar som sagt på helt hänsynslöst trots att jag filmar så då kände jag att jag var tvungen att stänga av och rädda den stackars damen från nervsammanbrott. Ibland är jag en god människa.

Några av bilderna jag tog under vår utflykt fick ni se i inlägget Att vandra i Garmisch-Partenkirchen. Idag är det dags att visa den lilla film som jag klippt ihop från vår dag i bergen. Vill du se en ytterligare vandringsvlogg från oss finns det en från april som hittar du HÄR. 

13 kommentarer

  1. Ja det är väldans härligt 🙂 Jag hade kunnat låtsas som att sekundrarna med skuggan och gruset var meningen men jag tycker att det känns bra att erkänna att man inte är så himla duktig och genomtänkt jämt 🙂

 1. Jag tycker det var proffsigt gjort och det där med skuggan, det förhöjde bara känslan av hur högt det var och vilka stup ner!
  Kul att höra barnen växla så fort mellan svenska och tyska.
  Kram, Gerd

  1. Jag tyckte också att just det lilla misstaget tillförde filmen något så det togs med 🙂 Barnen är supersnabba och jätteduktiga på att byta snabbt mellan språken, jag blir alltid lite imponerad 🙂

  1. Tack Linda 🙂 Det är ju lite pyssel med det, speciellt att filma när man ska ha koll på en del annat (andra) samtidigt men ibland så, då får jag ihop det! 🙂

 2. Såå roligt att få följa med er på den fina vandringen. Vilken utsikt. Hur långt var er vandring? Håller med om att skuggan på dej såg väldigt proffsigt ut. Jag visade filmen för mamma idag och hon tycker det är så roligt att se er. Ha det gott ni har ju mer semester kvar. Kram!

  1. Vandringen var inte mer än drygt 5 km tror vi. Vi är sällan så noga med att mäta eftersom att det är så mycket annat som avgör om det blir bra/jobbigt/trevligt/misslyckat/fint/lyckat 🙂

  1. Du har sannerligen rätt Daniel! Nu kommer snart de eldsprakande färgerna också, det är en sevärdhet i sig. Edmarks B&B kan bokas mot 10 Marabou Dubbelnougat 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: