Wellness Baska -Att campa bredvid ett spa i Kroatien.

Jag fortsätter att skriva om vår semester i Baska på den kroatiska ön Krk. Vill du läsa de andra inläggen finns de under ”Kroatien” på sidan Restips -Europa

En av sakerna på Camp Zablacés plussida när vi valde camping i Kroatien var att den låg granne med ett hotell (Hotell Corinthia) med tillhörande poolområde (som campinggästerna fick nyttja) och ett spa, Wellness Baska. Spaet erbjuder en mängd olika behandlingar, allt från ”flertimmarsprogram”, hand- och fotbehandlingar, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, Swedish massage, aromamassage, hot stone massage och mycket mycket mer. Hela listan och priser hittar du HÄR.

Jag som älskar att få massage bokade in mig på en 85-minuters aromamassagebehandling en kväll så jag kunde gå hem lite lagom groggy och lägga mig i sängen efteråt. Efterverkningarna av massage brukar inte bli lika långvarig om jag så fort jag stiger utanför massagerummets tröskel kastas in i lunchplanering, assistans till kissnödiga barn och uppletning av torra badkläder. I efterhand visade det sig vara helsmart att boka dagens senaste tid på spat för att minska risken för att behöva vara särskilt snabbtänkt ock skärpt resten av dygnets vakentid. Jag var kvällens sista kund och hela poolomårdet, gymmet och spaet var helt öde när jag groggy vandrade genom byggnaden via hotellobbyn som kunde klämma fram lite Wifi. Det var helt underbart att sakta cykla hem till villavagnen i mörkret helt inoljad och mjuk. Det var 25 grader ute och halvvägs stannade jag och kollade på fladdermössen som åt kvällsmat vid campingens gatlyktorDet kallar jag semester.

Wellness baska
Wellness Baska Vill du läsa mer och se fler bilder från vår semester i Baska på den kroatiska ön Krk har du dem här nedan.
-Baska -En liten turistort på den kroatiska ön Krk.
-Att bo på camping i villavagn på semestern.
-Baska Submarine -En litet undervattenstur i Baskas hamn.
-Fladdermusspaning i Kroatien.
-Akvarij Baska -Det lilla akvariet i källaren.
-Att bada sig genom en semester.

3 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: