Mina bloggvänner Freedomtravel i P5 Stockholm om sin årslånga resa!

Minns ni Helena och Peter som gjorde en snabbvisit hos mig i november efter ett år ute på vägarna och stränderna i Europa? Nu är de hemma i Sverige igen och gästade igår P5 Stockholm för att berätta om sin resa.

I november hade jag som sagt besök av mina resebloggskollegor Helena och Peter som bloggar på Freedomtravel.se. De var då på sluttampen på sin årslånga Europaresa med sin husbil och stannade till här på vägen upp genom Tyskland.

I intervjun berättar de om sin resa, hur de (inte) planerade den, vad de fick uppleva, hur de förändrades som människor, vad den faktiskt kostade och vad de har för nya resplaner för den närmsta framtiden. Även om jag följt deras blogg under resan så var det roligt att lyssna, gör det du också!

Klicka på bilden för att komma till programmet. Ljudspelaren ligger allra högst upp och intervjun började ca 1.28.30 in.

Freedom-p5-Stockholm

4 kommentarer

  1. Det är kul att det väcker så´n uppmärksamhet när två helt vanliga människor bestämmer sig för att leva sin dröm, att de t.o.m. får vara med på radio. Tv´s ”Familjer på äventyr” ger ju ännu mer bränsle till att man kan göra det även om man är en familj med minderåriga barn. Ni är ju också ett fint exempel på att ”kasta loss” och uppleva något annat. Det inspirerar förhoppningsvis fler att göra det.
    Kram

  2. Åh tack för att du vila lyfta fram vår radiointervju! Kul! 🙂 Det var väldigt roligt att vara med, men lite nervöst 😉 Hoppas att vi kan inspirera några till att vilja resa, och till att se camping på ett nytt sätt 🙂

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: