Idag fyller jag 34 år.

Idag för 34 år sen föddes jag på Danderyds BB, 11 juni 1983 alltså. Idag firar jag min födelsedag i ett hus tomt på möbler men fullt av kärlek. Hela familjen är återsamlad och jag anar slutet i flyttkaostunneln, wihoo!

När livet är lite upp och ner och bakomfram.

Vårt bohag kommer med lastbil från Bayern imorrn och min bloggredaktion har inte riktigt fungerat som vanligt på flera veckor, flyttkaoset har varit (och är fortfarande) ett faktum. Jag har valt att inte panika över det utan låtit vår flytt få ta mer plats än bloggen just nu, känns mest logiskt så.

Ingen födelsedagskrönika – ännu.

Sen några år tillbaka har jag på min födelsedag publicerat en årskrönika och sammanfattat året som gått sen jag fyllde år sist. Årets krönika får dock vänta lite på grund av just nämnda flyttkaos, den kommer dock, i sinom tid. Mitt tillfälliga svenska internet är nämligen inte anpassat för en bloggredaktion som laddar stora bilder hit och dit, så det tar sin lilla tid.

Medan ni väntar …

… kan ni roa er med att kika på de två tidigare födelsedagskrönikorna. Den första är från när jag fyllde 32, den hittar du HÄR. Det året var vårt första som utlandssvenskar och inleds med bilder från hur det såg ut när vi flyttade TILL Bayern. Den fortsätter sen med nya tyska traditioner, lite lunginflammation, resor och alpvandringar vi gjorde.

Nästa publicerades inte helt otippat när jag fyllde 33 år och den hittar du HÄR. Där återupplever jag vackra Öland, Kroatien, Berlin och mycket annat vi hittade på det året. Tillsammans med födelsedagskrönikan som ligger pipeline för dagen sammanfattar dessa två våra år i Bayern på ett ypperligt sätt. Vi har helt enkelt fått uppleva, hittat på och gjort en otrolig massa saker! Oj vad jag är glad för min blogg som hjälper mig att minnas.

Ett nytt år ligger framför oss.

Nu vänds bladet och ett nytt år väntar på att levas och upplevas. Jag ser fram emot att se vad livet hittar på med oss och jag är säker på att jag kommer att ha minst lika mycket att fylla nästa års födelsedagskrönika med, eller vad tror ni?

16 kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: