Ny säsong av Ute med P1 är igång!

Ute med P1.

Ute med P1 är en av mina favvopoddar och ni som följt mig en stund har kanske lagt märke till min kärlek till svenska poddar? Nu är en ny säsong igång och flera avsnitt har redan sänts.

Podd + friluftsliv = sant.

Om du har råkat missa att jag gillar poddar så hoppas jag att du i alla fall har lagt märke till min kärlek till friluftsliv (det är liksom det den här bloggen i huvudsak kommer att handla om snart). Podd + friluftsliv har jag tidigare uppmärksammat när jag valde Podcasten Färd till månadens blogg i oktober och det är enligt mig en höjdarkombo generellt.

Podden med alla rätt.

Ute med P1 är enligt mig podden med alla rätt. Den är på svenska, den handlar om friluftsliv i en bred bemärkelse och leds av en tjej som heter Linnea. Kan det bli fel då? Det skulle möjligtvis vara att vissa extra intressanta avsnitt skulle kunna vara längre men ofta är de alldeles lagom långa.

Ute med P1 hittar du i din vanliga poddlyssnarapp och på Sveriges radios hemsida.


Vill du läsa fler av mina poddtips hittar du dem i kategorin

PODDTIPS.

3 kommentarer

  1. Nu när jag promenerar mer kan jag ibland sakna något bra att lyssna på. Visserligen är naturens ljud härliga, speciellt nu på våren, men en bra pod och/eller en bra ljud-bok kan också kännas lockande. Telefonen har jag ju alltid med mig ändå!! Det gäller bara att komma i håg hörlurarna. Kram

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: